Twente Mobiel

Strategische partners
Nijverheidstraat 30 7500 BK Enschede
Bezoek website Kom in contact

Over Twente Mobiel

Twente Mobiel

Hoe houden we ondernemend Twente bereikbaar?
Daar gaan Twente Mobiel en MKB Twente samen aan werken. Twente Mobiel helpt werkgevers bij hun mobiliteitsbeleid. Door het geven van advies,
ondersteuning en samen realiseren van acties en
projecten. Met werkgevers streeft Twente Mobiel naar een vermindering van het onnodig autogebruik in de spits.

Twente Mobiel is onderdeel van provincie Overijssel en voert de werkgeversaanpak van het programma Beter Benutten uit. In dit programma werken rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid in de drukste regio’s over weg, water en spoor te verbeteren. Via de website en Twitter kunt u meer informatie vinden.

MKB Twente en Twente Mobiel werken samen om mobiliteitsmanagement acties uit te voeren die passen bij de behoeften van de MKB-ondernemers. Met als doel een betere bereikbaarheid in Twente voor iedereen.

Tim

Waar Twente Mobiel zich richt op werkgevers, is de (fictieve) werknemer van Twente Mobiel Tim speciaal in het leven geroepen voor werknemers. Het is een eigentijds karakter dat op allerlei manieren mensen informeert en inspireert om na te denken over hun reisgedrag. Tim blogt, initieert diverse acties en campagnes, heeft een eigen Control Room die de drukte op de Twentse wegen in de gaten houdt en hij is zeer actief op Facebook en Twitter.

‘Vraag het Tim’ Mobiliteitsloket

Uit een onderzoek onder de leden van MKB Twente is gebleken dat er behoefte is aan informatie en advies over mobiliteitsmanagement. Twente Mobiel beantwoordt graag uw vragen over dit onderwerp. Vul het formulier hieronder in en Tim, of een van zijn collega’s, neemt contact met u op.

‘Vraag het Tim’ Mobiliteitsloket

  • Contactpersoon: *
  • Naam bedrijf: *
  • E-mailadres: *
  • Telefoon: *
  • Bericht

 

Lees meer...

Adresgegevens

Nijverheidstraat 30 7500 BK Enschede Info@twentemobiel.nl www.twentemobiel.nl