Hotel aan de rand van Enschede

In de buurt van de veelzijdige stad Enschede ligt Hotel-Restaurant De Broeierd, waar authentieke stijl naadloos samengaat met een moderne inrichting. Dit gezellige hotel herbergt tevens het officiële trouwlocatie, waardoor het de perfecte plek is voor een romantische ceremonie. Bovendien beschikt het over 6 multifunctionele feest- en vergaderzalen, waardoor het een ideale locatie is voor diverse evenementen. Of je nu komt voor een compleet avondje uit of voor een zakelijke bijeenkomst, Hotel-Restaurant De Broeierd biedt een veelzijdige en sfeervolle setting.

Wanneer je verblijft bij Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede kun je rekenen op een heerlijk verblijf met het hele gezin. Het hotel beschikt over het sfeervolle Restaurant De Broeierd, een gezellige hotelbar, een fijn terras waar het goed vertoeven is op zonnige dagen en ruime en comfortabele hotelkamers.

Restaurant De Broeierd is gevestigd in de oudste herberg van Twente. De combinatie van de authentieke sfeer met een moderne inrichting zorgen voor een prettige ambiance. De chef-kok werkt uitsluitend met eerlijke, biologische en streekproducten. In de hotelbar is het goed vertoeven onder het genot van een borrel. Ook voor zakelijke doeleinden kun je terecht bij het 4-sterren Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede.

Ons team heet je van harte welkom!