Doop maakt werk van je bedrijf: met een krachtige combinatie van techniek en creativiteit helpen we je groeien en kansen pakken.

Over Doop 2x

Wat we ook bedenken: we willen dat het werkt! Wij werken samen en vertrouwen elkaar. Want we willen allebei dingen doen die ons een goed gevoel geven. Het verschil maken door een Android applicatie te ontwikkelen die klopt in elk detail. Vanuit je eigen verantwoordelijkheid en expertise, en door samen te werken.

Je weet ons te vinden, zeker nadat je hier hebt geklikt

Neem contact op

“Wij durven het best aan om creatieven en techneuten bij elkaar in een ruimte te zetten”.

Neem contact op

Wij denken niet in hokjes. We werken niet met schuttingen waar je als discipline iets overheen gooit naar de volgende partij in de keten. Wij durven het best aan om creatieven en techneuten bij elkaar in een ruimte te zetten. Rood bij blauw. Linkerhersenhelft bij rechterhersenhelft.

Sterker nog: dat hebben we allang gedaan.

En dat gaat uitstekend, dankuwel. Omdat we niet uitgaan van wat ons anders maakt, maar van wat ons verenigt: het geloof in de combinatie van creativiteit en techniek. In techniek die creatie versterkt en creatie die meer uit techniek haalt.

Doop rekent af met die vervelende mythe dat technische mensen niet creatief kunnen zijn en creatieven niks van techniek begrijpen. Zet ze vroeg genoeg aan tafel, geef ze een gezamenlijk doel en kijk toe hoe er gave dingen ontstaan.

Een product, een dienst, een site, een ervaring die sterker is dan de som der delen. Omdat de delen niet optellen, maar samenwerken.

Laat het over aan de Creative Digital Heroes.

Hoe zit het met dat logo?

Leuk dat je het vraagt. Ons logo bestaat uit twee “O”s die samensmelten. De eerste “O” staat voor creativity, de tweede voor technology. Omdat ze in elkaar grijpen, zijn ze sterker dan twee losse elementen. Zoals Tom en Jerry, Bassie en Adriaan, Kanis en Gunnink. Enfin; je snapt het. En dat past dan weer schitterend bij onze filosofie van disciplines die samenwerken, met een resultaat dat sterker is dan de som der delen. Zo is de cirkel weer rond. Net als een “O”. Geen toeval

One-stop-company voor succesvolle bedrijven

Wij bieden strategie, creatie, branding, development, services en diensten om meer uit je data te halen.

Wij helpen je met concepten en ideeën die jouw manier van zakendoen uniek maken. Die je helpen groeien en kansen pakken die anderen missen. Kom langs voor een unieke mix van creativiteit en technologie. Bespaar je de tijd als je standaardoplossingen zonder meerwaarde zoekt.