FR-NK – Frank Rekers – : trainer, coach en spreker op gebied van leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling en dialoogvoering.
Speciale expertises; teamontwikkeling met Ubuntu-filosofie en Korps Mariniers, leiderschapslessen Nelson Mandela en dialoog met de Talking Stick-methode.

Over FR-NK
FR-NK (Frank Rekers) brengt het beste van diverse culturen, leiderschapsstijlen, groepsprocessen en zijn persoonlijke levens- en ondernemerservaringen bijeen. Hij heeft zich verdiept in de leiderschapsstijl van Nelson Mandela, in de Ubuntu- filosofie “ik ben omdat WIJ zijn”, in de kracht van dialoog (daartoe richtte hij het Talking Stick Instituut op). Als oud-marinier kent hij de verbindende kracht van kernwaarden en hoe het WIJ-gevoel te creëren. Hij roeide met zijn buddy’s van Rotterdam naar Londen en schreef hierover het boek van Droom naar Werkelijkheid. Hij heeft een unieke mix van ervaringen en kijk op leiderschap en samenwerkingen die verfrissend, rakend en zeer waarde(n)vol zijn. FR-NK is oprichter van 4Human (trainings-, coachings- en adviesbureau) en Talking Stick Instituut (effectieve communicatie via dialoog).

Interesse:
Interesse in teamontwikkeling, ontwikkeling in leiderschap of effectief communiceren middels dialoog. Neem vrijblijvend contact op