Presentation Products is producent van unieke presentatieproducten en premium verpakkingen zoals ringbanden, mappen, stalenpresentaties, promotionele koffers, presentatiedozen, doosbanden en tabbladen.

Maatwerkproducten

Elk product dat we vervaardigen is uniek. Daarin zijn de mogelijkheden zo groot als de fantasie en het budget reiken. Zo drukken we regelmatig unieke ontwerpen en wisselende designs voor premium productverpakkingen. Deze verpakkingen worden dan vaak een collectors item, een mooi compliment voor je merk! Maar we maken ook stalenpresentaties waarbij het de kunst is om de stalen op te laten vallen.

Deskundig advies

Sommige klanten weten precies wat ze willen en zoeken een betrouwbare partner om dit te vervaardigen. Anderen laten zich graag adviseren over de mogelijkheden. In beide situaties kun je bij ons terecht. Wij zijn een ervaren adviseur en denken graag met je mee. Van het productontwerp tot de ontwikkeling van het grafisch ontwerp en het technische en creatieve proces. We hebben een eigen creatieve studio en eigen productie, dus we weten precies wat er mogelijk is.

Vanaf 50 stuks

Nee, er missen geen twee nullen in de tekst. Bij ons is het echt mogelijk om vanaf 50 stuks te bedrukken en te bestellen. Daardoor kunnen we verschillende soorten bedrijven van dienst zijn. Van een lokaal hypotheekadviesbureau tot een multinational zoals Heineken. En van een limited edition boekverpakking tot bedrukte ringbanden voor het hele bedrijf. We denken niet alleen mee over het ontwerp, maar ook over de oplage. Zodat je wel voldoende producten hebt, maar niet met een grote voorraad blijft zitten.

Waar worden de producten geproduceerd?

Alle producten worden in onze eigen fabriek in Litouwen geproduceerd. We zijn dus onafhankelijk en maken bijna alles in eigen huis. Onze keuze om dicht bij huis te produceren, draagt bij aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk.

Onze fabriek is gecertificeerd voor ISO-9001 en ISO-14001. Ook kunnen wij FSC®-gecertificeerde producten maken. Verder investeren we regelmatig in nieuwe productielijnen en productiemethoden. Zo houden we onze kwaliteit hoog.

Heb je vragen? Neem contact op met Richard Messelink via mail richard@presentationproducts.nl, bezoek onze website www.presentationproducts.nl of bel +31 (0)53 483 73 42

Richard Messelink

Owner

0619600172