Over Condite

Condite is afgeleid van het Franse ‘conduite’: gedrag. Gedrag van mensen is fascinerend en erg bepalend voor het functioneren. Vanuit deze fascinatie is Condite in 2000 ontstaan. Inmiddels hebben we jarenlange ervaring met arbeidsverzuim. Deze ervaring heeft, in combinatie met onze voortdurende verdieping in de wetenschap, geleid tot een unieke aanpak georiënteerd op het gedrag.

Cliënten begeleiden naar werkhervatting

Cliënten met een combinatie van psychische, cognitieve en lichamelijke klachten begeleiden wij naar werkhervatting. De focus ligt op weer functioneren. Thuis en op het werk. Onze goed geschoolde professionals begeleiden niet alleen zelfstandigen en werknemers, maar ook studenten.

Maatwerk en doelgericht

Iedereen is uniek. Daarom is onze begeleiding altijd maatwerk. Geen groepsbehandeling dus. Het doel van de begeleiding stemmen wij altijd af met zowel de cliënt als de opdrachtgever. In de begeleiding werken we hier gericht naar toe.

Bezoek aan huis of op het werk

Onze cliënten bezoeken we thuis of op het werk. De ervaring leert immers dat we de problemen moeten aanpakken waar de cliënt ze het meest ervaart.

Gespecialiseerde begeleiders

Onze (GZ-)psychologen en fysiotherapeuten zijn echte specialisten. Een groot aantal is zowel psycholoog als fysiotherapeut (bewegingswetenschapper). Daarnaast zijn onze (GZ-)psychologen EMDR-therapeut, tinnitusspecialist en Cogmed coach.

Cursussen

Voor onze opdrachtgevers verzorgen wij veel incompany trainingen op maat over verzuimbeheersing. Arbeidsdeskundigen en fysiotherapeuten volgen bij ons praktijkgerichte cursussen via een open inschrijving. Al onze cursussen passen we continu aan op de meest actuele wetenschappelijke inzichten.

Specialisaties

  • Concentratie- en geheugenproblemen
  • Tinnitus en hyperacusis
  • Overspannenheid, depressiviteit of angstklachten
  • NAH, whiplash en SOLK
  • Restklachten na hartproblemen of na de behandeling van kanker

Zien wat we doen?

In 2019 waren we te zien in het RTL4-programma Das goed geregeld. In deze video legt drs. Jan Verhoeven uit wat we doen en mogen we meekijken met een cliënt van drs. Jurrie Eijhuisen.

00:00
-06:14