Brok Interieurbouw is een familiebedrijf en al meer dan 100 jaar specialist op het gebied van interieurbouw. Naast het ontwikkelen, produceren en plaatsen van maatwerk meubilair zijn wij ook actief op het gebied van interieurontwerp en productontwerp. Als interieurbouwbedrijf bedienen wij zowel de particuliere markt als zakelijke markt en beschikken over een uitgebreid machinepark met eigen spuiterij. Hierdoor is het voor ons mogelijk om een enkele maatwerk kast in gefineerd notenhout tot 200 identieke kasten in gemelamineerd plaatmateriaal met dezelfde kwaliteit en doorloopsnelheid te realiseren.

Als producent van maatwerk interieurs zijn wij graag sparrings-partner voor het ontwikkelen en realiseren van unieke objecten. Niet elk ontwerp is realiseerbaar in plaatmateriaal en standaard decors en vergen daarom een andere aanpak. Door de jaren heen hebben wij met tal van materiaal gewerkt zoals: corian, himacs, glas, rvs, pyrasied, dibond, trespa en diverse (kunst)stoffen.

Bij ons kan je niet alleen terecht voor het realiseren van maatwerk, maar ook voor het traject dat daar aan vooraf gaat. Wij werken graag volgens het ontwerp van architecten en ontwerpers maar hebben zelf ook de kennis en kunde in huis om je te voorzien van een concept en bijpassend ontwerp. Daarbij kunnen wij ook diverse aanvullende interieurwensen zoals schilderwerk, raamstoffering, vloerbedekking, verlichting en projectmeubilair organiseren.

Van ontwikkeling tot realisatie heb je bij ons één aanspreekpunt, gebaseerd op vormgeving, vakmanschap en veelzijdigheid. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op, we staan je graag te woord!

Brok Interieurbouw is onderdeel van Jelle de Haan Holding. Hieronder valt tevens het zusterbedrijf Busschers Interieur Stoffering.

Jelle de Haan

Eigenaar