Mensen en organisaties erkennen, versterken en ontwikkelen. Carecruit is dé recruitmentpartner voor zorg en welzijn. Wij matchen zorgprofessionals met vaste posities en interim opdrachten, alsook met staf- en managementfuncties binnen de sector Zorg en Welzijn. Als onderdeel van Eqib | The Human Factor is Carecruit de fullservice HR Business Partner voor organisaties en mensen binnen de Zorg en Welzijn sector.

Simone is sinds april van dit jaar actief als Senior Consultant bij Carecruit. “Daarvoor heb ik lange tijd bij Tempo-Team in verschillende functies gewerkt, en ik heb tevens een eigen bedrijf met mijn man, waarbij we luxe houten veranda’s verkopen en plaatsen. Momenteel spelen er grote uitdagingen op de arbeidsmarkt binnen de zorg en welzijn, wat resulteert in een aanzienlijk personeelstekort. Op de lange termijn zal dit, vanwege de vergrijzing, problemen veroorzaken en zal het ten koste gaan van de kwaliteit van onze zorg.

Het is binnen de zorg echt de tijd om anders te denken en te handelen. Waar ik persoonlijk zeer enthousiast van word in mijn huidige functie, is om samen met klanten naar oplossingen te kijken om daadwerkelijk verandering te brengen. Door in gesprek te gaan met organisaties en door gebruik te maken van onze kennis en expertise, bieden wij oplossingen op het gebied van het werven van de juiste kandidaten.

Vanuit Carecruit hebben wij zeer goede voorbeelden van hoe wij dat bij onze klanten hebben gedaan. Bijvoorbeeld door het anders inrichten van de processen en de functies, het aanbieden van interne opleidingen, het aantrekken van zij-instromers, het geven van advies over het opstellen van een passend functieprofiel, en het volledige recruitmentproces. Ook helpen we organisaties met het effectief implementeren van employer branding en het uitvoeren van incompany recruitment vraagstukken, en het werven van geschikte kandidaten. Het vinden van het juiste personeel is een uitdaging die creativiteit vereist. Het betreft altijd maatwerk, en daarom gaan wij altijd een samenwerking aan met onze klanten om gezamenlijk het gewenste resultaat te behalen.”

Wil je ook weten wat een fullservice HR Business Partner voor jou kan betekenen? Simone gaat graag het gesprek met je aan! Bel Simone op 06 235 75 177 Of stuur een e-mail naar s.koolen@carecruit.nl.

Simone Koolen

Senior Consultant

0640783757
LinkedIn profiel