HELDER helpt kleine- en middelgrote MKB bedrijven te groeien door data slim en effectief in te zetten. Onze visie is om datagedreven werken mogelijk te maken voor iedere MKB’er, dankzij HELDER’e oplossingen.

Na jarenlang freelancen als Business Intelligence specialist bij een diverse groep aan opdrachtgevers in voornamelijk het midden en het westen van het land, vroeg Jesper zich af:

“Waarom kan ik geen gave business intelligence/data projecten vinden bij mij in het oosten? We hebben zulke mooie bedrijven hier, maar ik zie er nog maar weinig die echt het maximale uit hun data halen.”

In plaats van zijn schouders erbij op te halen, besloot Jesper om de mouwen op te stropen en zelf een bedrijf op te zetten die MKB bedrijven helpt om de stap naar datagedreven werken te maken. En zo is HELDER geboren, een nuchter, no-nonsense data/business intelligence bedrijf uit Twente.

HELDER ontzorgt de MKB’er in de stap naar datagedreven werken. Wij hebben een simpele, bewezen methode waarmee we binnen 3-4 maanden een solide, toekomstbestendige data infrastructuur neerzetten met een paar mooie dashboards die direct een positieve impact hebben op jouw bedrijfsvoering en zorgen voor grip op de cijfers en rust in de kop.

Geen logge Excel sheets meer waar je elke maand uren kwijt bent aan het inkloppen van cijfers voor je rapportages, maar een geautomatiseerd en efficiënt proces voor het verkrijgen van de meest belangrijke inzichten voor jou als ondernemer om effectief je bedrijf te kunnen runnen.

Data is namelijk de digitale olie van de toekomst. Als je jouw data niet inzet voor het maken van slimme keuzes, dan ben je net een auto die 180km/uur rijdt in het donker zonder werkend dashboard en zonder koplampen aan. Het gaat goed zo lang het goed gaat, maar je kunt niet anticiperen op potentiële risico’s die je zonder inzichten uit data niet ziet aankomen.

Als je kijkt naar de meest succesvolle bedrijven ter wereld (Google, Amazon, Tesla, etc.) hebben ze allemaal 1 ding gemeen: Ze hebben zelfsturende teams die zichzelf managen met behulp van goede stuurinformatie gebaseerd op data/business intelligence.

Wil jij grip op je business krijgen net als de meest succesvolle bedrijven ter wereld? Ga dan naar www.helder.bi en meld je aan voor een GRATIS data-ready blauwdruk ter waarde van 1.500 euro, door de korte vragenlijst (2-3 minuten) in te vullen via de knop ‘Meld je aan’. Als je vragen hebt mag je ook bellen naar: 053 203 21 71.

Dan weet jij na één belletje en 2 meetings of jouw organisatie klaar is voor de stap naar datagedreven werken!

Jesper Winkelhorst

Founder & BI Specialist

0648273863