In 1921 is te Sligte opgericht door dhr. te Sligte. In 2012 fuseert te Sligte met Olijdam en vanaf dat moment heet de drukkerij te Sligte-Olijdam. In 2015 neemt te Sligte-Olijdam werkzaamheden van Drukkerij Twenthe over en in 2017 komen daar ook de werkzaamheden van Form & Print bij.
Na het 100-jarig bestaan in 2021 wordt de naam veranderd en gaan we verder als: Drukkerij te Sligte, dé drukker uit Twente.

Met veel passie, duidelijke afspraken en veel afwerkingsmethoden in eigen huis kunnen wij net datgene extra bieden waardoor jouw drukwerk eruitziet zoals je verwacht! Wij bieden alles aan wat je nodig hebt, van visitekaartjes tot omvangrijke brochures, van spandoeken tot mailingen en van vlaggen tot verpakkingen. Onze machines kunnen verschillende papierformaten en papierdiktes aan en bieden ons de mogelijkheid om hoge kwaliteit drukwerk met hoge snelheid te maken. Er zijn veel manieren om je drukwerk nog specialer te maken. Bijvoorbeeld door het toepassen van veredelingstechnieken zoals: folie, een preeg en kleur op snee. Ook stansen doen wij in eigen huis.

Ook het logo krijgt een nieuwe, frisse uitstraling.
Te Sligte heeft op dit moment 21 medewerkers.