Wie zijn we?

Dirk Nijhuis & Appels Schilderwerken in Enschede is een schildersbedrijf met een schat aan ervaring. We zitten al 70 jaar in het vak. Dit maakt ons een heel betrouwbare partner voor zowel bedrijven als particulieren in de regio Oost-Nederland. We zijn voornamelijk werkzaam in Enschede en Hengelo, maar u ziet ons in de rest van Twente ook regelmatig voorbij scheuren.

Ons bedrijf is in 2014 ontstaan door een fusie van het gerenommeerde Dirk Nijhuis Schilderwerken (sinds 1956) met het op 25 jaar ervaring gebaseerde Appels Schilders- en Afwerkingsbedrijf. Alle gezamenlijke kennis en kunde is vanaf dat jaar samengekomen. Onze schilders werken professioneel, hebben oog voor detail en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Qua schilderwerkzaamheden en afwerking zijn wij de afgelopen jaren betrokken geweest bij zeer uiteenlopende projecten. Zo hebben we een prachtig portfolio opgebouwd waar we met recht trots op zijn.

Wat vinden we belangrijk?

Traditionele waarden zijn er om in stand te houden. Daarom blijven wij constante kwaliteit, het delen van vakkennis en ultieme klanttevredenheid het allerbelangrijkste vinden. Maar daarentegen gaan we natuurlijk ook met onze tijd mee. Omdat we de ontwikkelingen binnen ons vakgebied op de voet volgen, maken we bij al onze schilderklussen gebruik van de nieuwste producten en technieken. Onze verf is naast milieuvriendelijk ook heel duurzaam. En dat ziet u terug in het prachtige én onderhoudsvriendelijke eindresultaat.

Omdat we in de afgelopen jaren een enorm netwerk hebben aan timmerlieden, vloerleggers, stukadoors en elektriciens hebben opgebouwd, kunnen we u eenvoudig en zonder extra kosten een compleet pakket aan diensten bieden.

Erwin Appels

Directeur