Mijn naam is Gerben Ekkelboom, maar je kunt me ook kennen als G-Trumpetty. Ik ben een enthousiaste artiest met een grote passie voor muziek en optreden. Als muziek producer, DJ en trompettist breng ik een te gekke live-ervaring naar de elektronische muziekscene. Mijn skills om trompet te mixen met toffe beats en catchy melodieën zorgen voor een super energieke en meeslepende vibe, waardoor mijn shows echt opvallen!

Met mijn bedrijf G-Trumpetty bied ik te gekke, onvergetelijke ervaringen voor allerlei evenementen en feesten. Of het nou festivals, clubs of exclusieve privéfeesten zijn, ik zorg voor een dynamische en vernieuwende muzikale performance die het publiek gegarandeerd omverblaast. Dankzij mijn passie voor muziek en flinke dosis ervaring weet ik precies hoe ik de juiste sfeer kan neerzetten en mensen op de dansvloer kan krijgen.

Als artiest sta ik voor innovatie, originaliteit, professionaliteit, loyaliteit en vooral: een onvergetelijke beleving! Ik ben constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe muzikale ideeën en op dit moment studeer ik aan het conservatorium voor MediaMusic op het ArtEZ in Enschede. Daar ben ik bezig met het ontdekken van nieuwe mogelijkheden om mijn publiek elke keer weer te verrassen. Mijn optredens zijn een totaalbeleving; en mijn doel is altijd om mensen samen te brengen en ze een blijvende indruk achter te laten.

Ik heb een visie om mensen een onvergetelijke ervaring te bieden tijdens en na mijn shows en bij de muziek produceer. Ik wil een blijvende indruk achterlaten en mijn publiek meenemen op een waanzinnige muzikale reis vol emotie en opwinding. En wat betreft blaasmuziek, ik wil graag de jeugd inspireren en laten zien dat het absoluut niet saai is! Juist door traditionele muziekinstrumenten te combineren met hedendaagse sound, kan het super vet zijn.

Een van mijn grootste doelen is om te schitteren op grote festivals, zowel in het binnenland als buitenland! Ik wil mijn muzikale kunsten aan de wereld laten zien en een supergroot publiek bereiken. Met mijn unieke combinatie van trompet en hedendaagse muziek wil ik de muziekwereld op zijn kop zetten en mensen van over de hele wereld samenbrengen.

Ik zet alles op alles om mijn visie werkelijkheid te maken. Mijn passie, talent en toewijding als artiest zorgen ervoor dat ik mensen wil verrassen, inspireren en verbinden. De mogelijkheden in de muziek zijn eindeloos, en ik wil laten zien dat er echt geen grenzen zijn aan wat we samen kunnen bereiken. Mijn optredens en muziek moeten een onuitwisbare indruk achterlaten en bijdragen aan herinneringen die mijn publiek voor altijd zal koesteren.

Ik kijk er super graag naar uit om mijn passie voor muziek en entertainment met jullie te delen. Ik ben benieuwd naar alle manieren waarop we kunnen samenwerken! Heb je vragen of ben je net zo enthousiast om samen te werken als ik? Bel me op +31 651169033 of stuur een e-mail naar info@g-trumpetty.nl.

Gerben Ekkelboom

Eigenaar

0651169033
LinkedIn profiel