Onze ambitie

Onze advocaten en notarissen werken voornamelijk voor ondernemingen, instellingen en overheden. Vanuit ons kantoor in Enschede in onze thuismarkt Twente, maar ook landelijk, vanuit onze vestiging in Utrecht, en grensoverschrijdend. Als advocaat of (kandidaat-)notaris lossen wij de juridische problemen van onze cliënten op. Dit doen wij op een praktische, efficiënte en begrijpelijke wijze. En omdat wij bijna alle denkbare expertises in huis hebben en over de grenzen van rechtsgebieden heen kijken, kunnen wij in veel gevallen juridische problemen voorkomen. Als strategisch juridisch adviseur brengen we onze cliënten verder en zoeken daarbij grenzen op, letterlijk en figuurlijk. Grenzeloos ondernemen op een frisse en creatieve manier, waarbij wij het niet nalaten om ‘out of the box’ te denken.

Over KienhuisHoving

Met ongeveer 125 medewerkers, waarvan 47 advocaten en 14 (kandidaat-)notarissen helpen we onze cliënten verder. De toenemende complexiteit van het recht maakt specialisatie onontbeerlijk. Daarom hebben we bij KienhuisHoving ons werkterrein onderverdeeld in rechtsgebieden. De specialisten op een bepaald rechtsgebied werken samen in een praktijkgroep. Binnen en buiten de praktijkgroep worden inzichten actief gedeeld en besproken. En als een zaak daarom vraagt, stellen we in een oogwenk een multidisciplinair team samen. Door deze bundeling van krachten lukt het ons het kwaliteits- en kennisniveau te handhaven dat je van ons mag verwachten.

Kennisdelen

De KienhuisHoving Academy biedt een breed scala aan Masterclasses en andere events over actuele juridische onderwerpen. Deze zijn bedoeld voor een breed publiek: van ondernemingen tot instellingen, overheden en hun medewerkers. Kijk op www.kienhuishoving-academy.nl voor meer informatie en het actuele aanbod. Hier kun je je ook aanmelden voor één of meer bijeenkomsten.

Podcast – Over recht gesproken

Sinds een jaar brengen wij onze eigen podcastserie ‘Over recht gesproken’. Tijdens onze podcasts bespreken wij juridische actualiteiten. De ene keer aan de hand van een uitspraak, de andere keer naar aanleiding van een interessante juridische ontwikkeling, maar steeds op een heldere en laagdrempelige manier. Daarbij maken wij vanzelfsprekend de vertaalslag naar de praktijk. Luister via jouw favoriete podcastapp of via onze website.

KienhuisHoving Foundation

De ‘Stichting KienhuisHoving Foundation’ levert een bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen in de regio Twente. Deze kinderen zijn getalenteerd en gemotiveerd, maar missen soms de mogelijkheden (sociaal of financieel) om iets met hun talent en motivatie te kunnen doen. Daar helpen wij hen bij, want wij vinden dat ieder kind onbezorgd moet kunnen opgroeien en daarbij recht heeft op het beste!
Het doel is om die ondersteuning voor langere tijd te geven. Vanaf de middelbare school tot aan het afronden van de beroepsopleiding of studie. Ieder kind krijgt een eigen coach (werknemer KienhuisHoving), die hem of haar persoonlijk begeleidt.

Rechtsgebieden

Aanbestedingsrecht
Arbeidsrecht
Bouwrecht
Contracten, proces- & aansprakelijkheidsrecht
Herstructurering & insolventierecht
Intellectuele eigendom, ICT-recht & privacy
Mededingingsrecht
Ondernemingsrecht
Pensioenrecht
Vastgoed- en Gebiedsontwikkeling
Ambtenarenrecht
Bestuursrecht
Commercieel vastgoed
Gezondheidsrecht
Huurrecht
Omgevingsrecht
Onderwijsrecht
Personen- & familierecht

Contact

KienhuisHoving advocaten en notarissen
Pantheon 25                                                Newtonlaan 265
7521 PR Enschede                                       3584 BH Utrecht
T: +31 88 480 40 00                                  +31 88 480 41 50
E: info@kienhuishoving.nl                      utrecht@kienhuishoving.nl
W: www.kienhuishoving.nl

 

Herbert Heidkamp:

Herbert Heidkamp – Juridisch medewerker KienhuisHoving Enschede

 

Tom Pool:

Tom Pool – Advocaat KienhuisHoving Enschede

 

Fokkelien Boorsma

Coördinator Marketing & Communicatie

+31 6 5424 2465
LinkedIn profiel