Als ervaren social media manager en gepassioneerd videograaf, ben ik gespecialiseerd in het managen van diverse social media kanalen voor verschillende soorten bedrijven. Van het creëren van pakkende content tot het beheren van advertentiecampagnes, ik neem alle taken rondom social media uit handen voor mijn klanten.

Naast mijn werk als social media manager, ben ik ook bedreven in het maken van hoogwaardige video’s. Van emotionele wedding films tot professionele bedrijfsfilms en pakkende social media content, ik heb ervaring met verschillende soorten videoproducties. Mijn portfolio omvat ook aftermovies en andere soorten video’s die de boodschap van mijn klanten op een creatieve en effectieve manier overbrengen.

Met mijn combinatie van vaardigheden als social media manager en videograaf, bied ik een totaalpakket aan diensten aan om bedrijven te helpen groeien en hun doelgroep op een boeiende manier te bereiken. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en kansen om mijn creativiteit in te zetten voor het succes van mijn klanten.

Channel Poulina

Videograaf en Social media manager

0657838983
LinkedIn profiel