Otterman Techniek B.V is al meer dan 80 jaar een begrip in Hardenberg en omgeving.

Opgestart in 1935 als winkel en later als installatiebedrijf door Gerard Otterman aan de Voorstraat in Hardenberg. Een familiebedrijf met de focus op utiliteitsbouw en elektrotechniek. Echter zonder bedrijfsopvolging vanuit de familie en daarom in 2003 overgenomen door Martin Hulsbeek & Dennis Hanstede (als zwagers zijnde ook familie).

Gestart met 5 medewerkers en vrijwel direct verhuisd naar industrieterrein ‘De Nieuwe Haven’, waar hun huidige pand is gevestigd aan de Handelsstraat. Inmiddels gegroeid naar een bedrijf met gemiddeld 50 medewerkers en een extra vestiging (sinds 2015) in Enschede. Actief in de sectoren wonen, werken, zorg, industrie en altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in hun vakgebied: ‘De Techniek van morgen’.

Tegenwoordig staat Otterman Techniek bekend als een veelzijdige systeemintegrator op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, industriële installaties, ICT en meet- en regeltechniek. Met een vakkundig team van adviseurs en installateurs zien ze elke klantvraag als een mogelijkheid om zich te onderscheiden en verwachtingen te overtreffen!

Als bedrijf blijven ze de slagvaardigheid houden van een kleine organisatie, met de kennis en kunde van een grote organisatie. Eigenaren Martin en Dennis proberen hier elke dag aan bij te dragen door:

Op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen;
Kennis te delen, ook door te investeren in het team;
Rekening te houden en verantwoordelijkheid te nemen;
Persoonlijk betrokken te zijn!