Jobintenz.nl is opgericht in 2012 door Petra Ukon. Een ervaren recruiter en sinds 2007 zelfstandig ondernemer. De missie van Jobintenz.nl is het verbinden van talent met bedrijven voor wederzijds (werk) geluk. De werkwijze van Jobintenz.nl is gebaseerd op oprechte betrokkenheid voor alle partijen.

De wereld van werk is volop in beweging. Voor veel werkgevers een grote uitdaging om nieuwe collega’s te vinden. Jobintenz.nl helpt u hier graag bij. Door de jarenlange recruitmentervaringen in combinatie met inzet van slimme technologie helpen we je aan het juiste talent.

Voor werkzoekenden is het vinden van de juiste baan soms ook een uitdaging en vereist zowel tijd als moeite. Bij Jobintenz.nl bieden wij werkzoekenden de hulp die ze nodig hebben bij het vinden van de baan die bij hen past.

Of je nu op zoek bent naar een eerste baan, een carrière wissel of gewoon op zoek bent naar iets nieuws, Jobintenz.nl staat voor je klaar om je te helpen. De focus is gericht op logistiek, techniek, sales/administratief en HR-functies.

In 2018 is Petra Ukon met haar werving- en selectiebureau Jobintenz.nl uitgeroepen, door Freelance.nl, tot Recruiter of the Year (Finance & Administration).

Ook is Jobintenz.nl (Petra Ukon) aangesloten bij de Recruitercode sinds 28 juni 2023. De Recruitercode beschrijft de kennis en het gedrag dat hoort bij een bekwaam en integer recruitment en levert zo een bijdrage aan de professionaliseren van recruiters.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op www.jobintenz.nl

Heb je vragen? Neem dan contact op met Petra Ukon via info@jobintenz.nl of bel haar +31 620832840

Petra Ukon

Directeur/ eigenaar/ oprichter

06-20832840
LinkedIn profiel