Mijn naam is Barbara Altink, trotse partner en coach bij CareerAdvisor. CareerAdvisor is een bureau dat zich met veel enthousiasme inzet voor iedereen die ondersteuning nodig heeft bij het vinden van een nieuwe baan – een baan waarin ze niet alleen succesvol zijn maar zich ook oprecht gelukkig voelen. CareerAdvisor staat voor maatwerk in carrièrebegeleiding, aangeboden via outplacement, loopbaancoaching, 2e spoor re-integratie en trainingen gericht op persoonlijke groei.

Lokale expertise, Landelijke impact

Met een deskundig team streven wij dagelijks, vanuit onze verscheidene coachlocaties in Nederland, ernaar werkzoekenden te begeleiden naar een baan waarin ze floreren. Ons succespercentage van 90% is een direct resultaat van onze lokale benadering – onze loopbaanexperts hebben een uitgebreide kennis van de regionale markt en spreken letterlijk en figuurlijk de taal van de regio.

Duurzame groei en talentontwikkeling

CareerAdvisor begrijpt het belang van duurzaamheid in bedrijfsvoering en werknemerswelzijn. Wij ontwerpen daarom programma’s op maat die niet alleen bijdragen aan de carrièreontwikkeling van individuele werknemers, maar ook om ervoor te zorgen dat waardevol personeel binnen uw organisatie blijft werken.

Waarom kiezen voor CareerAdvisor? 8 redenen:

  1. Diversiteit en bereik: CareerAdvisor heeft een landelijk netwerk van gekwalificeerde coaches en trainers.
  2. Persoonlijk en efficiënt: er is sprake van een directe communicatie met een persoonlijke coach.
  3. Innovatieve begeleiding: CareerAdvisor maakt gebruik van geavanceerde tools voor een effectievere ondersteuning.
  4. Flexibele coaching: de gesprekken vinden plaats op locaties die de kandidaten het meest schikken.
  5. Landelijke dekking met een regionaal hart: we hebben een nationaal bereik, maar bieden expertise die lokaal verankerd is.
  6. Ervaren coaches: Professionals met uitgebreide ervaring in zowel coaching als de arbeidsmarkt.
  7. Eigen Academie: met een ruim en gevarieerd aan bod aan trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.
  8. Begeleidingsgarantie: Toegewijde ondersteuning gedurende het hele traject.

Klantentevredenheid

De tevredenheid van de kandidaten die wij begeleiden is onze belangrijkste motivatie. Dat kandidaten tevreden zijn over onze diensten blijkt wel uit onze Cedeo-erkenning en de reviews op klantenvertellen.nl. Kandidaten beschrijven ons als klantgericht, inspirerend, betrokken, flexibel en persoonlijk en waarderen onze dienstverlening met een 9,2!

Wil je meer weten over mij of wat CareerAdvisor kan betekenen voor jouw organisatie en medewerkers? Neem dan gerust contact op via 088-6161999 of barbara@careeradvisor.nl.

Barbara Altink

Partner

0655160455
LinkedIn profiel