Resultaatgerichte leiderschapscoach voor gedreven leiders.

Ik help leiders om doelgericht de zichtbare en onzichtbare knelpunten in hun leiderschap en team op te lossen. Mét erkenning en respect voor elke individuele medewerker, maar zonder soft te zijn, zonder eerst 6 maanden met elkaar aan tafel te gaan en zonder iemand in een rol te duwen die niet past.

Mijn doel: zo snel mogelijk het beste uit jou en je team naar boven halen, zodat jullie je weer vol kunnen focussen op jullie doel en bestaansrecht als organisatie.

Met een achtergrond in bedrijfseconomie en als consultant in IT-bedrijven, was ik mijn hele loopbaan gewend om snel concreet resultaat te leveren in een bedrijf. Maar waar ik ook gedropt werd en wat het organisatiedoel ook was, het knelpunt in het team was altijd hetzelfde. Niet de processen, niet het product, maar het team zelf. Om opnieuw te kunnen focussen op het gezamenlijke doel, was een andere vertaalslag nodig: tussen de mensen. Daar heb ik mijn expertise van gemaakt.

Hier kun je lezen hoe ik je concreet kan helpen.

Graag maak ik kennis met de andere leden van MKB Twente. Ik ben telefonische bereikbaar op 06 1109 2900 of via mail op kitty@qlaver4.nl.

Kitty Leemreize

Eigenaar

06 1109 2900
LinkedIn profiel