Welkom bij MKB Twente Bandi Vaczi van Bitterzoet Consulting – bij verandering en/of conflict

Waarom Bitterzoet?
Want verandering betekent niet alleen het frisse, energieke en richtinggevende van het nieuwe, maar ook afscheid van het oude vertrouwde. Wat zowel prettig als treurig stemt.
Het is voor iedereen herkenbaar en voelbaar dat wij in tijden van transitie en transformatie leven, dit komt door veranderde externe omgevingsfactoren die effect hebben op de bedrijfsvoering en/of op de individuen. Dit alles leidt tot de noodzaak voor verandering, weerbaarheid en veerkracht.

De diensten van Bitterzoet zijn gericht op duidelijkheid, begrip en commitment binnen organisaties, teams en voor individuen. Dit om het onderlinge vertrouwen en de verbinding te versterken of te herstellen. Bitterzoet heeft een aantal tools ontwikkeld voor:
– interventie
– implementatie
– verankering

Die worden ingezet bij trajecten voor:
– advies
– coaching
– mediation

Passend bij de fase of situatie waar de organisatie, het team of individu zich in bevindt. Daarnaast biedt Bitterzoet ook een Inhouse Coaching concept. Dit is niet alleen een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde, maar vergroot ook de vitaliteit en productiviteit. Het zorgt voor voortdurende persoonlijke groei en ontwikkeling, en werkt preventief tegen frictie of uitval.

Wil je meer weten over de holistishe benadering van Amber, Maud en Bandi van Bitterzoet? Neem contact op via www.bitterzoet-consulting.nl of bel:
+31 (0)624846184

Bandi Vaczi

Consultant/Mediator

0624846184