Welkom bij

Factus

Factus is een modern en onafhankelijk administratiekantoor voor het Midden- en Kleinbedrijf. Wij richten ons op de kleine rechtspersonen en zijn net als u ook ondernemer. Hierdoor begrijpen wij vaak veel beter wat u als ondernemer bezighoudt.U kunt bij ons uw volledige administratie op een vakkundige wijze laten verzorgen. Ons specialisme daarbij is salarisverwerking, een specifieke vorm van administratieve dienstverlening. Eventueel kan dit nog worden uitgebreid met personeelsdiensten.

Onze werkwijze is persoonlijk en transparant. Een prettige relatie met onze cliënten vinden we belangrijk, Factus denkt graag met u mee. Vanwege onze lage overheadkosten zijn wij in staat u een betaalbaar alternatief te bieden en uiteraard voeren we uw opdrachten vakkundig uit. Onze expertise stelt ons in staat u deze diensten aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs.

Naast onze administratieve dienstverlening verzorgen wij uw aangifte omzetbelasting, de aangifte voor de loonheffingen en ondernemersaangifte. Daarnaast kunnen particulieren bij ons terecht voor de aangifte inkomstenbelasting.

Wat kunnen wij voor u doen?

Onze diensten

Totale administratie, online, overzichtelijk en up-to-date!

Afspraak is afspraak

Salaris, een vak apart