Cloudmazing is een toonaangevend softwarebedrijf gevestigd in Twente, Overijssel, dat zich toelegt op het automatiseren en verbeteren van bedrijfsprocessen. Onze kracht ligt in het koppelen van applicaties via API’s, waardoor we naadloos gegevens kunnen integreren en bruikbare inzichten kunnen genereren met behulp van kunstmatige intelligentie. Door de handmatige werklast en fouten te verminderen, bieden we bedrijven de mogelijkheid om zich te concentreren op hun kernactiviteiten.

Met onze toewijding aan product excellence zetten wij ons ervaren team van senior developers in om betrouwbare en testbare oplossingen te leveren. Wij geloven dat persoonlijke en informele communicatie essentieel is om waarde toe te voegen aan elke organisatie waarmee we samenwerken. Ons bestaande dashboard stelt ons in staat om snel functionaliteiten te implementeren en inzichten te bieden op basis van de gegevens die we verzamelen.

Bij Cloudmazing streven we ernaar om lokaal te ondernemen en bij te dragen aan de groei van de Twentse en Overijsselse economie. Onze benadering is gericht op het bouwen van langdurige relaties met onze klanten en het leveren van hoogwaardige diensten die een positieve impact hebben op hun bedrijfsvoering.

Job Wiegant

Developer / Directeur / Eigenaar

LinkedIn profiel