Over wijnwinkel Henri Bloem Enschede
Aan de Deurningerstraat 228 in Enschede is de Twentse wijnhandel van Henri Bloem gevestigd. Deze voormalige bakkerij biedt sinds 2007 plaats aan de mooiste en lekkerste wijnen, uit bekende én onbekende wijngebieden.

Het assortiment van Henri Bloem Enschede
Je kunt bij ons terecht voor topwijnen, grote namen uit Bordeaux en Bourgogne, maar ook voor lekkere wijnen voor elke dag. Zo verkopen we 60 wijnen onder de €5,00! Maar wijn drinken gaat verder dan alleen de fles en de wijn. Naast wijnen en wijn/spijs-advies kun je bij ons ook terecht voor aanverwante artikelen; karaffen, kristallen wijnglazen van Spiegelau, kurkentrekkers, e.d. Zo komen de wijnen van Wijnkoperij Bloem Enschede nog beter tot hun recht!

Horeca
Voor de horeca voeren we een speciaal assortiment. Wij helpen graag wijn/spijs-adviezen en maken desgewenst jouw wijnkaart.

Relatiegeschenken
Een relatiegeschenk is hét middel om de band met jouw relaties aan te halen. En hoe kan dat nu beter dan met het aanbieden van heerlijke wijn? Op basis van onze kennis van en passie voor wijn, stellen wij graag een relatiegeschenk voor je samen.

Wijnproeverij – wijncursus bij Henri Bloem Enschede
Elke eerste zaterdag van de maand nodigen wij je uit voor een wijnproeverij. Ongedwongen en met andere wijnliefhebbers genieten van een goed glas wijn. Soms hebben deze wijnproeverijen een thema. Zo staat de maand oktober in het teken van ‘wild’ en wordt in de maand december extra aandacht geschonken aan ‘feestwijnen’. Deze proeverijen zijn gratis te bezoeken. Je bent van harte welkom! Vraag naar de mogelijkheden.

Wijn bezorgen (gratis vanaf € 60,– in Nederland)
Heb je geen tijd om langs te komen? Bestel dan jouw wijn telefonisch of per email en wij bezorgen jouw wijn bij je thuis met onze uitstekende bezorgservice.

 

Jan Herman Houdel

Jan Herman Houdel