Wie ben ik?

Wat is er mooier om elke dag bezig te zijn met je hobby, doen wat je leuk vindt. Die luxe heb ik. Elke dag weer… En die passie wil ik graag inzetten om u te helpen. We zijn allemaal visueel ingesteld. Beelden zeggen meer dan woorden. Laat zien wie u bent. Bent u een kleine ondernemer of heeft u een groot bedrijf, wij maken voor u een film die bij uw bedrijf en budget past.

Wij doen dit door met u om tafel te gaan, we luisteren naar uw wensen en komen dan met een passende offerte. Afhankelijk van de wensen bekijken we hoe en met wie we de film gaan maken. Wilt u bijvoorbeeld een presentator in beeld, dat kan. Maar ja, het is wel duidelijk dat ik niet geschikt ben als presentator. Je moet weten waar je zelf wel en niet goed in bent. Daarom kan ik beter achter de camera staan. Anderen kunnen veel beter presenteren. En zo bekijk ik elke aanvraag voor een bedrijfsreportage. Ik heb een netwerk met allemaal vakmensen die ik in kan zetten als dat nodig is.

Oh ja, als voice-over zal ik mezelf ook nooit inzetten, laat dat ook maar aan anderen over. Samen met u maken wij een film die bij uw bedrijf past. Kort maar krachtig. Wij kunnen u ook helpen om deze film goed in te zetten, denk aan de verschillende social media kanalen, uw website of als onderdeel van uw presentatie.

Kortom, Laat zien wie u bent!

Ronny Langhorst