van EMS tot volledig fulfilment partner

Met ruim 27 jaar ervaring assembleert Global Electronics B.V. elektronica voor gerenommeerde opdrachtgevers in de hightechmarkt. In de afgelopen jaren zijn we geëvolueerd van EMS tot volledig fulfilmentpartner. Als betrokken partner realiseren wij de assemblage van hoogwaardige producten tegen zo laag mogelijke kosten. Wij ondersteunen opdrachtgevers in de ontwikkeling door samen voorafgaand aan het proces een uitgebreide DFM/DFA-analyse uit te voeren.

Global Electronics B.V. realiseert prototypes en seriematige producties voor opdrachtgevers uit diverse marktsegmenten, waaronder telecommunicatie, computerindustrie, hoogspanningstechniek, laboratorium industrie, meet- en regeltechniek, chemie en petrochemie, defensie en beveiliging en IOT en de medische industrie. Met oog op detail en focus op efficiëntie weet Global Electronics B.V. binnen vijf dagen een prototype te assembleren om te testen.

Met ons scala aan competenties begeleidt Global Electronics een product van design tot verzending.

Impact met PCBA’s in verschillende markten

Global Electronics B.V. is een hightechbedrijf dat zich al bijna drie decennia richt op de fabricage van PCB-assemblages en hiermee de wereldwijde elektronica-industrie bedient. Wij werken onder andere voor bedrijven in de telecom, medische elektronica, fotonica, ruimtevaart, landbouw, hoogspanningssystemen en industriële diensten. Wij zijn uw one-stop geïntegreerde productieserviceprovider voor de aanschaf van elektronische componenten, SMT- en THT plaatsing, testen van PCBA’s en supply chain services.

Staat uw markt er niet tussen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.