Wij zijn Moore MKW. Een toekomstbestendige accountants- en adviesorganisatie. En de nummer 10 van Nederland, maar voor onze mensen en klanten willen we graag nummer 1 zijn. 

Het is onze missie om bij te dragen aan persoonlijk geluk, zakelijk succes en onze samenleving. Aan deze missie werken we samen met meer dan 1000 collega’s op 19 vestigingen in Nederland. Maar ook met de meer dan 30.000 specialisten wereldwijd die in ons internationale Moore-netwerk zitten.

We spelen daadkrachtig in op verandering, innovatie en digitalisering. Zodat wij de groeiambities van zowel onszelf als die van onze klanten verwezenlijken.

 

Onze ambitie

Onze ambitie

Wij willen onze relaties helpen haar organisatie en ambities verder te ontwikkelen met behulp van onze multidisciplinaire diensten. Ons streven is om dit te realiseren door hoogwaardige kennis in te brengen, resultaatgericht te werken en kwaliteit te leveren. Onze aanpak is persoonlijk en integer en we pakken onze verantwoordelijkheid waar dat van ons verwacht mag worden. We staan dichtbij de klant, maar denken en werken desgewenst grensoverschrijdend.

Moore MKW ontcijfert

Net als u zijn wij gedreven ondernemers. En net als u willen wij doen waar wij goed in zijn. Waar wij goed in zijn is samen met u het beste uit uw onderneming halen. Daarvoor kijken wij naar meer dan alleen de cijfers. Wij ontcijferen alles wat u succesvol kan maken. De cijfers vertellen daarbij alles over uw verleden, maar de cijfers vertellen ook veel uw toekomst. Juist daar, in die advisering, ligt de kracht van onze dienstverlening. Wij kijken naar wie u bent, wat de doelen zijn van uw onderneming en delen onze kennis en expertise. Alles wat wij doen, doen wij om u als bedrijf én als ondernemer te laten groeien.

KroeseWevers ontcijfert

Begeleiding in iedere ondernemingsfase

Wij begeleiden de ondernemer die vorige maand zijn eerste bedrijf is gestart, maar ook de ondernemer die wordt klaargestoomd voor een beursgang. Van klein tot groot, van starter tot geroutineerde ondernemer. En alles daar tussenin. In iedere ondernemingsfase zijn wij graag uw partner.

Onze ambitie: no-nonsense en menselijk

Het is onze ambitie om de soms starre en complexe regelgeving waar u als ondernemer mee te maken krijgt, makkelijker en menselijker te maken. Dat doen wij door u op persoonlijke wijze, no-nonsense bedrijfsinformatie te geven. Informatie waar u iets mee kunt als ondernemer. Wij maken de kansen voor uw bedrijf zichtbaar en concreet, wij vertellen waar de risico’s liggen en geven onderbouwd advies over de stappen die u vervolgens kunt zetten. Dit doen wij in nauwe samenwerking met u, want zonder u geen succes.

Onze ambitie: no-nonsense en menselijk

Alle specialisten zijn flexibel en dichtbij

Moore MKW heeft vestigingen in de Achterhoek, Drenthe, Salland en Twente. Onze specialisten werken nauw met elkaar samen om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Zij kennen de lokale situatie, maar hun expertise houdt niet op bij Noord- en Oost-Nederland. Ook als uw ambities buiten de regio liggen, hebben wij veel te bieden.

Grensoverschrijdend advies

Wij beschikken over een wereldwijd netwerk van specialisten waardoor we u als internationaal (MKB) ondernemer kunnen ondersteunen en adviseren. Hierdoor kunnen onze klanten vertrouwen op een goed grensoverschrijdend advies en is de andere kant van de wereld ineens heel dichtbij. Vanuit onze German Desk adviseren we specifiek over ondernemen in Duitsland. Onze specialisten zijn dus van alle markten thuis, altijd flexibel en altijd dichtbij.