Verder kijken dan alleen vandaag
Wij ontzorgen en ondersteunen u bij het oplossen van P&O vraagstukken. Wij streven naar een geïntegreerd P&O beleid dat aansluit op uw algemene beleid. Door een langdurige intensieve samenwerking zijn wij in staat om dit in uw bedrijf te realiseren en daarmee verder te kijken dan alleen vandaag. Wij voeren werkzaamheden uit op diverse niveaus en in verschillende vormen:

P&O jaaroverzicht
Zo krijgt u in ons P&O jaaroverzicht een duidelijk overzicht van de uit te voeren werkzaamheden, het tijdspad, de benodigde documenten en de vaste managementrapportages. U bespaart als ondernemer veel tijd en kosten.

Interim
Tijdelijk extra handen nodig op de afdeling P&O, vanwege ziekte, zwangerschap, het invullen van een P&O vacature of door tijdelijke hoge werkdruk. U kunt ons inschakelen om dit capaciteitsprobleem op te lossen.

Projectbasis
Projecten starten bij ons middels een goed gesprek met de directeur en enkele medewerkers. Op basis van een aantal onderwerpen stellen wij een rapport voor u op met aanbevelingen om een gestructureerd P&O beleid in te voeren dat aansluit bij uw algemene beleid. Samen met u bepalen wij de prioriteiten en het tijdspad.

Roland Slot

Eigenaar

06-42855507
LinkedIn profiel