De creatieve Bijenkolonie

Formeel gesproken een multidisciplinair online marketingbedrijf. Maar wij noemen het liever een online bijenkolonie, waar we samen met jou je merk op het wilde web zo goed mogelijk op de kaart gaan zetten.

Er was eens…

Erg spannend is het niet. Maar ik zal je vertellen hoe ik, Jorn Bijen: 21 jaar oud, geboren en getogen in Oldenzaal, ben begonnen. In 2014 begon ik tussen mijn techniekstudie door met het runnen van een bedrijf in de IT-sector, iets wat voortkwam uit mijn liefde voor computers en techniek.

Een uit de hand gelopen hobby, hoe cliché dat soms ook klinkt, is hier geheel toepasselijk. Ik bouwde al snel een netwerk van bedrijven op die beroep deden op mijn diensten. Maar goed, wel op parttime basis.

Nu, ruim zes jaar, een maandenlange buitenlandervaring in Australië en een geweldige stage als cameraman bij BNNVARA verder, richt ik mij dagelijks op het versterken van het online merk van prachtige bedrijven in heel Nederland.

Dit doe ik inmiddels niet meer alleen…

En nu?

Ik hoor het je al zeggen: “Dat zijn aardig wat uiteenlopende diensten: kan dat allemaal wel bij een en hetzelfde bedrijf?” Nou, dat kan zeker! Met een rugtas aan ervaring in verschillende sectoren, een gezonde dosis nieuwsgierigheid en durf kan ik je helpen. En trouwens, niet alleen ik. Maar iedereen die inmiddels helpt in de Korf.

BEEZ DESIGN is uitgegroeid tot een volwaardig marketingbureau, landelijk actief met Twentse roots.

Net als met Bijenkolonies, geldt hier ook dat een goede samenwerking het mooiste resultaat op kan leveren.

Jorn Bijen