Specialist in recruitment- en HR-vraagstukken

Regionaal geworteld met kantoren in heel Nederland

BeljonWesterterp is specialist in recruitment voor strategische posities. Ook bemiddelen we interimmanagers en -specialisten én bieden we expertise en oplossingen voor assessment, talentontwikkeling, coaching en outplacement. Betrokkenheid en zorgvuldigheid kenmerken onze aanpak. We verbinden bewezen methodieken met moderne tools. Vanuit ons regionale kantorennetwerk adviseren we bedrijven en instellingen in non-profit en overheid. Dat doen we met een team van echte specialisten, gedreven door oprechte aandacht en interesse voor mens en organisatie.

Ontmoet onze mensen

Onze mensen zijn thuis in het bedrijfsleven, maar ook in zorg, onderwijs en overheden. We zijn succesvol door de kwaliteit van onze recruiters, consultants en alle andere teamleden. Stuk voor stuk gesprekspartner op niveau, met een scherp analytisch vermogen en oprechte interesse in de motivatie van mens en de behoefte van organisaties.

Wij begrijpen de vraag achter de vraag, zijn een tikkeltje professioneel eigenwijs, maar altijd zorgvuldig en doelgericht. Dat zijn wij, de mensen achter BeljonWesterterp.

Klik hier om nader kennis te maken met BeljonWesterterp.

Greetje Jakobs

regiodirecteur

06-5022 1272
LinkedIn profiel