Bij Rohaan IT zetten wij ons dagelijks in om klanten te voorzien van maatwerk software-oplossingen die passen op problemen die zij hebben. Dit doen we sinds 2022 vanaf ons kantoor in het buitengebied van Enter. Op het moment van schrijven zijn we met z’n 2-en, maar onze ambitie is om te groeien.

Het streven van Rohaan IT is om unieke, op maat gemaakte software-oplossingen te ontwikkelen die bedrijven helpen te groeien door hun unieke identiteit en kernprocessen te versterken, en zo een omgeving voor innovatie en succes te creëren.

Onze missie is om door middel van nauwgezette samenwerking en diepgaand inzicht in de unieke behoeften van een onderneming, op maat gemaakte software-oplossingen te ontwikkelen die niet alleen voldoen, maar de verwachtingen overtreffen, waardoor bedrijven efficiënter, veiliger en succesvoller worden.
Mijn speerpunten zijn:

• Kwaliteit blijven leveren voor mooie opdrachtgevers.
• Groeien naar een ‘dream-team’.
• Plezier blijven hebben in wat wij doen.

Om contact op te nemen met mij kun je mij gerust bellen of appen via 06 8282 2554. Per mail ben ik te bereiken via stephan@rohaanit.nl. Onze website is www.rohaanit.nl.

Stephan Rohaan

Eigenaar

0682822554