Als gespecialiseerd Duits advocaten- & notariskantoor adviseren wij onder andere bedrijven, instellingen, verzekeringsmaatschappijen en particulieren op alle relevante rechtsgebieden – zowel nationaal als internationaal. Van de oprichting van een onderneming tot de bedrijfsopvolging, van het opstellen van contracten tot de behartiging van je belangen in rechtszaken, van incasso tot advies over reorganisaties en herstructureringen: je kunt er zeker van zijn dat altijd de juiste specialist of een multidisciplinair team van specialisten voor u als cliënt klaarstaat.

Bij ALPMANN FRÖHLICH werken 49 advocaten (waarvan 11 notarissen en 4 curatoren) uit de meest uiteenlopende rechtsgebieden. Wij opereren vanuit 4 vestigingen. Het ‘Dutch Desk team’, met een kantoor in Rheine (D), staat met raad en daad voor je klaar om ondernemers bij al hun grensoverschrijdende activiteiten naar en in Duitsland optimaal te ondersteunen.

Mw. José de Baan is het aanspreekpunt voor Nederlandse ondernemers, zij is bereikbaar via telefoonnummer +31(0)6 5593 8535.

José de Baan

Head of Marketing Nederland

LinkedIn profiel