Na een dienstverband van 5 jaar ben ik in 2000 begonnen als ondernemer en gestart met het samen bouwen aan een technisch adviesbureau wat 16 jaar later was uitgegroeid naar 3 vestigingen en circa 60 medewerkers. In 2016 heb ik mijn deel in het bedrijf verkocht en inmiddels help ik sinds enkele jaren andere ondernemers met hun vragen of uitdagingen. Vaak is de menselijke verhouding van ondernemer met zijn bedrijf aanleiding om in gesprek te gaan. De dynamiek in het familiebedrijf spreekt me hierbij in het bijzonder aan.
Ook stel ik mijn netwerk beschikbaar aan verschillende initiatieven. Zo ben ik linking pin tussen het bedrijfsleven en het basisonderwijs via www.kids4twente.nl en wakker ik in opdracht van Rijnbrink bewustwording aan bij werkgevers op gebied van basisvaardigheden.

Naast het klankborden met ondernemers ben ik sinds 2017 (team)trainer, coach en toezichthouder en heb ik op diverse vlakken verdieping gezocht door het volgen van opleidingen en masterclasses. Vanaf 2021 ben ik ADR gecertificeerd mediator.

Op het vlak van menselijke interactie neem ik gevraagd én ongevraagd een coachende rol aan. Ik weet feilloos aan te raken waar de pijnpunten of leermomenten van mijn gesprekspartner of teams liggen. Daarin ben ik spiegelend, soms confronterend en indien nodig provocatief.

Voor mij is ieder mens uniek. Dat maakt dat ieder mens ook zijn unieke waarde heeft. Het is de kunst om deze waarde van mezelf te kennen maar ook om de ander te helpen met het ontdekken hiervan.

Mijn grondhouding is te kenmerken door:
• Wel
• Waarmaken
• Realiseren
• Creëren
• Aangaan
• Confronteren

Voor meer info of een toelichting op bovenstaande nodig ik je van harte uit voor een gesprek.

Gerjan Bremmer

Eigenaar

0627073061
LinkedIn profiel