Haal meer uit jouw webshop met CCV Shop: de volledige e-commerce oplossing die jou ontzorgt. Jij focust je op het runnen van jouw online bedrijf en wij maken dit makkelijker dan ooit.

Samen met zijn toenmalig business partner is Randy Marcus in 1999 begonnen met het bouwen van websites. Aanvankelijk bouwden zij alleen websites, maar na enkele jaren werden de websites interactief en werden de eerste betaalsystemen gekoppeld. In 2003 zijn zij volledig gaan focussen op het bouwen en verkopen van webshops onder de naam Bied-Meer. Uiteindelijk sloot commercieel directeur Ivo Rupert zich aan bij het bedrijf, dat in 2014 overgenomen werd door moederbedrijf CCV, een specialist in betaaloplossingen en transactieverwerking. Dit resulteerde in een naamswijziging, naar CCV Shop, en een aanzienlijke uitbreiding van de dienstverlening. Tegenwoordig is CCV Shop een succesvol bedrijf bestaande uit 35 medewerkers die meer dan 10000 webshops bedienen in Nederland, België en Duitsland.

 

De voordelen van CCV Shop voor webshops:

  • Alles-in-één oplossing: een geïntegreerd platform voor websitebouw, betalingen en voorraadbeheer.
  • Een breed aanbod betaalmethoden via CCV Online Payments: creditcards, iDEAL, PayPal, Klarna en nog veel meer.
  • Flexibel en aanpasbaar: pas de webshop aan naar wens, van design tot productbeheer.
  • Marketingtools: stimuleer verkoop met marketingtools zoals sociale media-promotie en e-mailcampagnes.
  • Ondersteuning: profiteer van uitgebreide ondersteuning, handleidingen en regelmatige updates.

 

Op dit moment focussen Randy Marcus en Ivo Rupert ook op de lancering van een volledig nieuw product, namelijk CCV SalesPOS. Met CCV SalesPOS maak je van een CCV betaalterminal of Android telefoon een mobiele kassa en kunnen klanten tegenwoordig overal en eenvoudig afrekenen. Ook kun je CCV SalesPOS koppelen aan CCV Shop, waarmee er een complete omnichannel oplossing ontstaat.

 

Geïnteresseerd naar een samenwerking op het gebied van e-commerce? Neem dan vooral contact met ons op via 088-9907700, of via de mail:

Commercieel directeur Ivo Rupert: i.rupert@ccvshop.nl

Partner directeur Randy Marcus: r.marcus@ccvshop.nl

 

Voor meer informatie over CCV Shop of CCV Salespos, bekijk de volgende websites:

www.ccvshop.nl

www.salespos.io

Ivo Rupert

Commercieel directeur

088-9907700