Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met het voorkomen en verlagen van verzuim op de manier die bij u en uw bedrijf past. Zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers.

Deskundige verzuimbegeleiding

Samen met u verlagen wij het ziekteverzuim, minimaliseren arbeidsrisico’s en zorgen voor gezonde en vitale medewerkers. Als uw medewerker toch (langdurig) ziek wordt, kunt u rekenen op deskundige verzuimbegeleiding met de juiste actie op het juiste moment, door de juiste professional. Daarmee kan uw werknemer zo snel en verantwoord mogelijk weer aan het werk.

Verzuim voorkomen

Omdat voorkomen beter is dan genezen, werkt ArboNed samen met u aan het bevorderen van onder andere de (sociale) veiligheid binnen het bedrijf en de gezondheid en leefstijl van uw medewerkers. Wij bieden daarvoor inzicht, adviezen en praktische oplossingen die aantoonbaar bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van uw mensen. Want met vitale mensen kunnen ondernemers hun doelen realiseren en hun ambities waarmaken, kortom: gezond ondernemen.

Zelf, samen en laten doen: ondersteuning die bij uw onderneming past

Bij ArboNed kiest u hoe u uw preventieve arbozaken regelt. Doet u het zelf met behulp van onze online hulpmiddelen? Besteedt u liever alles uit? Of kiest u voor een middenweg? Alles kan en u kunt steeds opnieuw kiezen. Zo ondersteunt ArboNed u op alle voor u relevante momenten op de manier die het best bij u en uw onderneming past.

Samen met MKB Twente

ArboNed Hengelo is strategisch partner van MKB Twente. Door samen te werken vergroten we de slagkracht om werkend Twente gezonder en vitaler te maken. We staan klaar om mkb-ondernemers in de regio met alle (preventieve) arbozaken te ondersteunen. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

Contactpersonen:

Els Visser
els.visser@arboned.nl of 06-40022962

 

 

Joline van Schooten (foto volgt)

joline.van.schooten@arboned.nl of 06-11706192

 

Gert-Jan Klanderman, gert.jan.klanderman@arboned.nl