Confidencus is een organisatie die op basis van jarenlange ervaring en een schat aan kennis, praktische ondersteuning, advies en oplossingen aanbiedt op het gebied van advisering voor het MKB. Dit is gericht op ondernemers die een moeilijke tijd doormaken, starters en snel groeiende ondernemingen. Verder geven wij trainingen zowel voor MKB als voor (sport)verenigingen en overheid. Tot slot bieden wij werkgelegenheidsprojecten aan gericht op job-creation, job-carving en job-coaching. Wij geven mensen met een arbeidsbeperking of met een grote afstand tot de arbeidsmarkt een plek in ons eigen sociaal bedrijf. Of het nu gaat om grotere projecten of om individuele kwesties. Wij zijn uw partner in slechte tijden en in goede tijden. Of het nu gaat om mogelijke sanering en reorganisatie of om bedrijfsoptimalisatie bij groei van uw onderneming. Door tijdig onze expertise in te schakelen kunnen wij de werkgelegenheid binnen uw bedrijf zoveel mogelijk behouden of helpen bij de groei van uw onderneming .

Werkgelegenheid

Door de aanwezige van de jarenlange kennis en praktijkgerichte ervaring op het gebied van bedrijfsvoering, personeel- en organisatie en re-integratie, kan Confidencus een uitgebreid pakket aan diensten aan bieden als het gaat om de instroom, doorstroom en uitstroom van personeel.

Lees meer

Training

Ter ondersteuning bij de optimalisering van uw processen en de professionalisering van uw onderneming bieden wij een aantal praktijk gerichte trainingen. Naast trainingen voor ondernemingen bieden wij ook individuele en groepsgerichte trainingen aan voor werkzoekenden.

Lees meer

Bedrijfsadvies

Wij bieden u de gewenste ondersteuning als u dreigt om te vallen, maar ook als u de groei van uw organisatie niet meer overziet. Beide situaties vragen om de specifieke ondersteuning om de daarbij behoren problemen in kaart te brengen aan te pakken.

Lees meer

Fulfillment

Wij hebben ervaring in het uitvoeren van opdrachten als het verpakken van artikelen, ompakken van bulk naar consumer, montage en demontage. Wij staan garant voor een vakkundige uitvoering van hoge kwaliteit, voor erg aantrekkelijke tarieven en leveren volledig maatwerk naar behoefte.

Lees meer

Aanpak en filosofie


Lastige situaties en uitdagingen worden niet omgezet naar een nieuwe duurzame werkelijkheid vanuit theoretische kaders. Dit biedt slechts een richting om de gewenste situatie te duiden, maar is onvoldoende om een nieuwe gewenste werkelijkheid te creëren. Confidencus werkt van uit een realistische en nuchtere praktijkgerichte aanpak, waarbij wij samen met u schouder aan schouder werken aan een betere situatie.

Qredits Microfinanciering


Enkele werknemers van Confidencus zijn ook werkzaam als starterscoach bij Qredits, stichting microfinanciering Nederland. Hierdoor zijn wij ook in staat om startende ondernemers te ondersteunen.

Barry Siero