Wij zijn een full service administratiekantoor dat zich vooral richt op startende ondernemers, ZZP’ers en het Midden- en Kleinbedrijf.

Wij zijn een kleinschalig familiebedrijf, maar GROOT in de manier waarop we de belangen van u als ondernemer behartigen. Wij bieden u ondersteuning op verschillende vlakken, daarin onderscheiden wij ons niet van andere kantoren. Echter wel in de manier waarop wij dat doen. Onze deskundigheid, klantgerichtheid en persoonlijke betrokkenheid zijn dan ook de eigenschappen waar onze klanten ons om waarderen.

Korte lijnen
Wij houden van korte lijnen, direct contact en duidelijke afspraken. U heeft altijd meteen de juiste persoon aan de lijn die weet wat er speelt. Met die toegankelijkheid weet u zeker dat we u optimaal van dienst kunnen zijn. Ook zijn wij na kantooruren nog bereikbaar voor diegenen die overdag met hun “vak” bezig zijn.

Regterschot meer dan dertig jaar ervaring
Wij leveren al meer dan dertig jaar maatwerk in administratieve dienstverlening. Onze mix bestaande uit jarenlange ervaring en jonge gedrevenheid zorgt ervoor dat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.