Geslaagde dag: Veluwe goes Twente 29 maart!

Geslaagde dag: Veluwe goes Twente 29 maart!

10-04-2018

We kunnen samen terug kijken op een geslaagde dag vol innovatie, inspiratie, netwerken en een heerlijk diner. We willen de aanwezigen daarvoor enorm bedanken! We hebben al van ondernemers vernomen dat het netwerk is gegroeid is en de kennis verbreed, mede door dit evenement.

 

Foto’s

De prachtige foto’s die de sfeer van de dag goed weergeven, zijn onderaan deze post te vinden. Daarnaast staan ze ook op onze Facebookpagina, voor als je bijvoorbeeld iemand wil ‘taggen’ of de foto’s wil delen. Like onze Facebookpagina voor meer ondernemers- nieuws, tips, weetjes, terugblikken en events!

 

Studenten Saxion

Tijdens het welkomstwoord werden ze al even benoemd door Nancy, de twee studenten van Saxion die aanwezig waren: Arjan van der Knijff (Episch Verantwoord) en Roos van der Meijden. Beide zijn ze onlangs actief gestart met een eigen bedrijf en tevens zijn ze genomineerd voor de Saxion ondernemers award.

Arjan heeft zijn ervaring over het evenement met ons gedeeld; “Ik vond het leuk! Toen ik binnenkwam, voelde ik me nog niet helemaal thuis. Iedereen was netjes gekleed, wat ouder en ze kenden elkaar al. In het begin was het daarom nog even lastig contact leggen. Echter was dat na de busreis al weg, omdat we tijdens de rit al met wat mensen aan de praat raakten. Uiteindelijk hing er een open sfeer en heb ik zeker een paar (leuke) contacten opgedaan, binnenkort ga ik waarschijnlijk ook langs bij een van deze contacten. Daarnaast denk ik dat het erg goed is voor studenten om met dit soort evenementen mee te draaien. Op deze manier leer je hoe het in de ondernemerswereld te werk gaat. Ook is het een hele goede plek om advies te vragen.”

 

Speciale dank

Een speciale dank gaat uit naar de volgende bedrijven:

Koffiebranderij Peeze; voor de heerlijke koffie.
Brookhuis Oldenzaal; voor het veilige vervoer.
MSG; voor de mede-organisatie van het programma op de vliegbasis.
Space53; voor het beschikbaar stellen van jullie locatie.
Drone Flight Company; de innovatieve presentatie en demonstratie heeft ons veel geleerd.
Robitex; voor jullie bijdrage bij de organisatie bij de Spinnerij Oosterveld en het verzorgen van de goodiebags.
Sheltersuit; voor het presenteren van het verhaal achter jullie prachtige bedrijf en voor jullie warme gastvrijheid.
Vanderveer; voor de strakke sponsor banners deze dag.
Gemeente Enschede; jullie bijdrage en mede-organisatie van deze onvergetelijke dag.

 

Mail ons!

Was u aanwezig en vond u het, net als wij, ook zo’n geslaagde dag? Laat het ons weten. We zijn erg benieuwd of er nog mooie netwerken, samenwerking of connecties zijn ontstaan tijdens deze dag. Ook andere tips, tops, foto’s, ervaringen en/of verhalen die u met ons wilt delen, zijn van harte welkom!