Anne te Koppele|wo, 17 april 2024|Algemeen

Al bijna 25 jaar is Saxion Fast Forward hét traineeship-programma van Oost-Nederland. Bedoeld voor talentvolle, afgestudeerde hbo- en wo’ers. In twee jaar tijd gaan trainees bij verschillende organisaties aan het werk in en rondom de regio’s Apeldoorn, Deventer en Enschede. Daarnaast volgen ze tweewekelijks masterclasses om zichzelf te ontwikkelen op persoonlijk én zakelijk vlak. Door dit traineeship ontdekken young professionals wat echt bij ze past en komen organisaties in contact met jong talent. De missie van Fast Forward? Nóg meer talent binden aan onze mooie regio! Fast Forward heeft daarnaast inmiddels een mooie mijlpaal bereikt: het aannemen van de 500e trainee!

500e trainee
Merel Cost studeerde Hotel Management bij Saxion in Apeldoorn. “Nadat ik was afgestudeerd wist ik niet zo goed welke baan het beste bij mij zou passen. Ik heb voor Fast Forward gekozen omdat het de perfecte combinatie is van werken en leren door middel van masterclasses.” De masterclasses hebben allerlei verschillende thema’s zoals ondernemerschap, personal branding, netwerken en sales. “Eigenlijk vind ik alles interessant en leerzaam”, aldus Merel. Inmiddels heeft ze haar weg gevonden bij MKB Twente. “Mijn taken omvatten het opzetten en uitvoeren van evenementen en het verzorgen van de marketing en social media voor MKB Twente.”

Mooie kans
Heeft jouw organisatie behoefte aan een young professional die gemotiveerd is om zijn of haar talenten in te zetten en jouw bedrijf verder te helpen? Kies dan voor een Fast Forward trainee! Fast Forward zorgt voor topkwaliteit trainees door middel van een strenge selectieprocedure. Zo ben je altijd verzekerd van een trainee die jouw organisatie vooruithelpt.

Benieuwd naar meer? Op de website vind je meer informatie: www.saxion.nl/fastforward of bekijk de video voor de ervaring van een werkgever: Fast Forward Traineeship (youtube.com).

Is er een match tussen één van jouw openstaande (of te creëren) vacatures en één van de trainees? Of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Laat het ons weten, graag tot snel!

Marleen Schoppers
Adviseur Fast Forward
06 10 20 51 90 | m.schoppers.01@saxion.nl

Heb je vragen?

Contact opnemen