National Safety Security Group (NSSG) bestaat 5 jaar!

National Safety Security Group (NSSG) bestaat 5 jaar!

19-12-2019

Het bedrijf van Kevin Kel en Jelle Kamphuis biedt diverse veiligheidsdiensten en veiligheidstrainingen, waaronder bike – patrol beveiliging, objectbeveiliging, winkelsurveillance, BHV – VCA trainingen, de opleiding Event Security, maar zijn het meest bekend van de evenementenbeveiliging en receptiediensten. Misschien ben je de medewerkers van NSSG wel eens tegengekomen achter de receptie bij o.a. Hotel Huis van Bewaring in Almelo of Resort Bad Boekelo. Bij grote en kleinere evenementen in de regio Twente zijn de gastvrije beveiligers van NSSG niet meer weg te denken en zijn ondertussen marktleider evenementenbeveiliging in de regio geworden. Een greep uit de orderportefeuille evenementenbeveiliging: de Enschede Marathon, Freshtival, de Zwarte Cross, Airforce Festival en Onder de Radar Festival op het terrein van Vliegbasis Twenthe, de Profronde Almelo, de Koale Kermis Ootmarsum, de grote evenementen op het terrein van Universiteit Twente, VRIJ de gektste vrijdagmiddagborrel van Nederland en nog veel meer. De beveiliging van je bedrijf of evenement leg je niet zomaar in handen van het eerste de beste beveiligingsbedrijf. Hoewel veiligheid meetbaar is, heeft het ook veel met gevoel te maken. NSSG combineert veiligheid met gevoel. Gevoel voor sfeer, voor samenwerking en gevoel voor het geheel.

Vooral zelf intern opleiden tot event security officer is een speerpunt binnen de organisatie, hiervoor heeft het bedrijf als 1 van de weinige beveiligingsbedrijven in Twente een accreditatie om te mogen opleiden in de regio Twente. Ook stelt NSSG als erkend SBB leerbedrijf stage plaatsen beschikbaar voor de opleiding beveiliger en opleiding coördinator beveiliger. “Aansluiting van opleiding naar het werkveld vinden wij ontzettend belangrijk, zegt Kel”. Deze studenten komen veelal vanuit het ROC van Twente en Landstede Zwolle. Het bedrijf maakt een gezonde beheersbare groei door en bestaat uit inmiddels 100 gecertificeerde professionals.

National Safety Security Group in cijfers:

Beveiligingsdiploma’s

Algemeen beveiligers 39%

Evenementenbeveiligers 61%

Verdeling mannen – vrouwen

Mannen 69%

Vrouwen 31%

Leeftijd in personeel

18 tot 24 jaar 20%

25 tot 34 jaar 23%

35 tot 44 jaar 26%

45 tot 68 jaar 31%

“Kevin bekleedt de functie van algemeen directeur bij National Safety Security Group en is met name verantwoordelijk voor de organisatorische activiteiten binnen de onderneming. “Blijven investeren in de kennis en kunde van onze medewerkers is een doorlopend proces binnen National Safety Security Group. We willen niet de grootste worden, maar wel de beste. Bij ons draait het om hoge kwaliteit en een goede relatie met onze klanten en medewerkers. We doen wat we zeggen en verzorgen bijscholing voor onze medewerkers. Het lijkt alsof we nog maar een paar maanden bestaan, zo snel veranderen wij mee met onze relaties. We zijn als team super trots op het feit dat we dit met elkaar hebben mogen bereiken. We mogen werken met een super gemotiveerd en enthousiast team op de meest uiteenlopende projecten. Ik kan met recht zeggen dat ik trots ben op de inbreng van een ieder die in de afgelopen 5 jaar een bijdrage heeft geleverd.

Jelle bekleedt de functie van commercieel directeur bij National Safety Security Group en is o.a. ook verantwoordelijk voor de commerciele activiteiten binnen de onderneming. “Bij ons draait het niet alleen om bewaking en beveiliging, maar ook om dienstverlening, kwaliteit en betrouwbaarheid. Niet zomaar beveiligers inzetten op basis van beschikbaarheid. We gaan voor de beste oplossing voor de desbetreffende locatie en doelgroep. En daar zetten we gericht en zorgvuldig de juiste gecertificeerde beveiligers voor in. Verzekerd van gecertificeerde professionals die we zelf allemaal goed kennen. We begonnen met de eerste klussen vanuit ons huisadres en iets later vanuit een kleine kantoorruimte. Inmiddels is NSSG gevestigd aan de Marssteden 118 te Enschede.

Tevens zijn Kevin en Jelle examinator voor de Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiligingsorganisaties (SVPB). De SVPB neemt als enige examenorganisatie examens af voor een aantal beveiligingsdiploma’s en certificaten die zijn opgenomen als opleidingseisen in de Regeling particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (Ministerie van Veiligheid en Justitie).

Mochten wij het nog niet persoonlijk hebben gezegd: ook u bedankt voor uw bijdrage (als klant, leverancier, medewerker) aan de afgelopen 5 jaar. Bedankt! Zonder uw vertrouwen waren wij nooit zover gekomen.