IntercityHotel fietst

IntercityHotel fietst

30-08-2018

Voor de bouwvak heeft u op onze Facebookpagina een filmpje kunnen zien van de fietsende medewerkers van Robitex. In samenwerking met Twente Mobiel is deze rubriek opgezet. MKB Twente stelt voor een bepaalde periode elektrische fietsen beschikbaar voor mkb bedrijven. Werknemers kunnen dan voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer gebruik maken van een gemakkelijke, milieubewuste en gezonde manier van vervoer.

Vanaf vandaag maakt ook het IntercityHotel gebruik van de elektrische fietsen. Ten Tusscher leverde de fietsen bij hen af en gaf de nodige uitleg. Het IntercityHotel wil ook gasten gebruik laten maken van de elektrische fietsen. Om de gasten op deze manier Enschede te laten verkennen. Het is beter voor het milieu, vaak net zo snel als met de auto en een gezonde vorm van beweging.

Wist u dat Twente Mobiel meer ideeën deelt met ondernemend Twente om de regio bereikbaar te houden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een kilometervergoeding voor fietsende werknemers voor woon- werkverkeer: project Fietsmaatjes.

 

Marlies Rijnberg, Salesmanager van IntercityHotel, tekende samen met Laura Reimerink het contract voor de overdracht van de e-bikes.