Speciaal MKB aanbod op gebied van Mobiliteit

15-08-2017

Twente Mobiel inspireert ondernemers vooral om te werken aan duurzaamheid, kostenbesparing en vitale medewerkers. MKB Twente en Twente Mobiel laten nu ook MKB leden profiteren van een aantal aantrekkelijke mobiliteitsacties.

Quickscan Mobiliteit
Hoe kan een MKB-ondernemer mobiliteit duurzamer inrichten? Met de quickscan Mobiliteit ontdekt u wat de concrete kansen zijn binnen uw bedrijf.

E-fiets actie
Via MKB Twente kunnen medewerkers van MKB-ondernemers 3 maanden een e-bike testen voor woon-werkverkeer en zakelijke ritten. Hiermee willen we laten ervaren dat een e-fiets gezond, goedkoop, milieuvriendelijk en gemakkelijk alternatief is voor de auto en voordelen biedt voor werkgevers en werknemers.

• Er zijn 5 e-fietsen beschikbaar voor geïnteresseerde MKB-bedrijven.
  • Zij mogen maximaal 3 maanden de elektrische fiets uitproberen, hierna zal een korte evaluatie plaatsvinden.
  • Na afloop ontvangt u via MKB Twente vrijblijvend een aantrekkelijk plan voor de aanschaf of lease van elektrische fietsen voor het bedrijf.

Infopunt Mobiliteitsmanagement
Uit een onderzoek onder de leden van MKB Twente blijkt dat er behoefte is aan informatie en advies over mobiliteitsmanagement. Speciaal voor MKB leden is hiervoor het infopunt in het leven geroepen.

Kent u MKB-ondernemers, niet aangesloten bij MKB Twente, maar voor wie dit interessant kan zijn? Meer informatie over lidmaatschap is hier te vinden.