Project Multiply “Nieuwe business ideeën voor MKB-ers door Saxion studenten”

21-10-2016

Beste collega ondernemer, beste lid van MKB Twente,

Verandert er veel om u heen? Verschijnen er iedere week nieuwe concurrenten op plekken die u niet verwacht? Ziet u nieuwe kansen ontstaan en ontbreekt het u aan de tijd om erop in te springen? Bent u MKB-ondernemer in Enschede in de industrie, handel of dienstverlening met minimaal 5 medewerkers?

Een business-school-student en deskundige professionals dagen u drie maanden lang uit om ‘out of the box’ te denken en marktkansen om te zetten in nieuwe business. Denk aan internationalisering, nieuwe serviceconcepten, marketing- en salesideeën enzovoort. De student schrijft onder professionele begeleiding een concreet uitvoerbaar businessplan dat u helpt mee te veranderen de komende jaren!

We verwachten van u, naast een beetje tijd, koffie en een werkplek vooral commitment om tot een duurzaam businessplan te komen. Er zijn geen kosten verbonden aan dit project.

Waarom noemen we het project Multiply? Delen is vermenigvuldigen. Het delen van kennis, ideeën en inspiratie zorgt voor een positief sneeuwbaleffect. Door het verbinden van mensen en het delen van kwaliteiten kunnen we met elkaar geweldige resultaten behalen. Door ideeën te delen komt er ruimte voor inspiratie en wordt kennis of daadkracht vermenigvuldigd.

Start van Multiply is half november. Aanmelding kan tot 26 oktober a.s. bij Marije Hendriksen op m.hendriksen@enschede.nl. Het aantal deelnemers is beperkt dus meld u snel aan!

Multiply is een samenwerking tussen Saxion, Gemeente Enschede, Rabobank Enschede-Haaksbergen en CeeCee, IKT, TKT en MKB Twente.