Nieuwe office manager MKB Twente

22-01-2018

Wij zijn blij om te kunnen mededelen dat het MKB team versterkt wordt met de toevoeging van Marie-Louise Achterkamp. Zij gaat de functie van office manager vervullen.
Marie-Louise is een duizenpoot en met haar brede kennis en expertise is ze voor allerlei vraagstukken bereikbaar via marielouise@mkb-twente.nl of  06 14 98 99 98.

Laura Reimerink is verantwoordelijk voor relatiebeheer. Zij heeft een groot netwerk in Twente en is hierdoor een verbindende factor tussen ondernemers. Laura is bereikbaar via laura@mkb-twente.nl of 06 38 32 27 05.

Michèle van Beekum houdt zich bezig met projecten en communicatie/marketing. Zij werkt nu op projectbasis voor Twente Mobiel. Michèle denkt altijd in oplossingen en gaat graag een uitdaging aan. Ze is bereikbaar via michele@mkb-twente.nl of 06 23 91 28 88.

Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Marie-Louise Achterkamp en ik kom vanaf 22 januari het team van MKB Twente versterken en zal het secretariaat parttime gaan bemannen. De afgelopen jaren heb ik zowel in dienstverband gewerkt als ook een eigen bedrijf gehad.
Ik hoop een mooie bijdrage te kunnen leveren binnen de vereniging en wellicht dat we in de toekomst nog (persoonlijk) contact zullen hebben.

Marie-Louise Achterkamp