Anne te Koppele|do, 7 april 2022|Algemeen

Een van de speerpunten van MKB Twente is het afstemmen van het onderwijs op de arbeidsmarkt. Samen met verschillende partners waaronder het ROC van Twente, Werkplein Twente, Saxion, het UWV en natuurlijk Twentse MKB-ondernemers wordt gewerkt aan een regiovisie.

In dit kader neemt MKB Twente deel aan de tweede editie van de Leren en Werken Markt Twente 2022. Op deze markt komt alles en iedereen die met leren en werken in Twente te maken heeft bij elkaar. Dé kans voor werkzoekenden, werkenden, werkgevers, onderwijsprofessionals, UWV en gemeenten in Twente om elkaar te ontmoeten, te informeren en te inspireren.

Leden van MKB Twente zijn van harte welkom zich deze middag aan te sluiten. Heb je hierin interesse, neem dan contact op met secretariaat@wordpress-802619-4310478.cloudwaysapps.com of 06- 4160 6169.

Geef je er de voorkeur aan zelf een stand te hebben op de Leren en Werken Markt Twente 2022? Bekijk hier de Folder Leren en werken markt Twente 2022 waarin de verschillende mogelijkheden zijn aangegeven.

Heb je vragen?

Contact opnemen