Anne te Koppele|do, 15 juni 2023|Algemeen

Deze wordt aanstaande dinsdag gehouden bij Rabobank. Vanaf 8 uur zijn leden en partners van MKB Twente welkom bij Rabobank Enschede, aldaar staat een ontbijt voor hen klaar.

Na een korte en krachtige ALV volgt een inspirerend ronde tafelgesprek tussen Robin Geerdink, Directeur Coöperatieve Rabobank Twente en Achterhoek, Eeke Olijve – vd Brink, ondernemer, eigenaar Limesquare en directeur Ondernemend Twente en Albert van Winden, voorzitter MKB Twente. Zij praten in navolging van de vorige ALV verder over Twente naar de Top (Onderzoeksrapport Twente naar de top) en reflecteren op de Regio Deal en de centrale opgaven voor Twente.

Daarnaast komen verschillende ondernemers hun bedrijf pitchen, hoe leuk is dat! Dat zijn Dries Vinke van Trakstar, Paul Ankersmid van IPA Bedrijfsmanagement en Erik van Essen van DSTNCT Media.

Tot ziens op de ALV!