Anne te Koppele|do, 15 juni 2023|Algemeen

Het partnerschap tussen MKB Twente en het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede is nieuw leven ingeblazen. Ook dit jaar zullen we onze leden uitnodigen voor een fantastische en inspirerende theateravond.

Een bitterzoete komedie over een harmonieorkest dat uiteen dreigt te vallen. Een verhaal over afscheid nemen en opnieuw beginnen. Waarin jij onderdeel wordt van het verhaal.

Harmonie is een komisch en meeslepend muziektheaterstuk over afscheid nemen en opnieuw beginnen. Een voorstelling met schrijnende humor wordt afgewisseld met een bitterzoete traan. Bezoekers zijn vanaf het begin onderdeel van het verhaal en worden na binnenkomst in het donker naar de zaal geleid voor het verrassingsconcert voor het afscheid van dirigent Herbert. Hoe het vanaf daar verder gaat? “Harmonie is letterlijk meemaken.”

Harmonie wordt tussen vrijdag 30 juni en zaterdag 22 juli twaalf keer opgevoerd in het Wilminktheater. Voor MKB Twente leden is er een speciale aanbieding!

Lees hier meer over de voorstelling. Wil je meer informatie of reserveren? Stuur een mail naar Heleen ten Thij: h.tenthij@wilminktheater.nl

Heb je vragen?

Contact opnemen