Nancy Trip|do, 22 april 2021|Algemeen

Heb je een bedrijf met meer dan 30 medewerkers?

Twente Mobiel helpt bedrijven bewuster maken van de gezondheid en bewegen, ook minder files en CO2 reductie. Samen met MKB Twente kunnen jouw medewerkers 2 maanden lang gratis een E-bike testen voor woon-werkverkeer, zakelijke ritten en privé. Hiermee gaan jouw medewerkers ervaren dat fietsen gezond en goedkoper is en dat ze daarmee het milieu ook nog eens enorm helpen. Jouw medewerkers ervaren dat de E-bike een goed alternatief is voor de auto en het openbaar vervoer. Laat je medewerkers het ervaren! Vooral in de coronatijd waarin we nu verkeren!

Twente Mobiel adviseert en helpt jou bij het bedenken en uitvoeren van creatieve, duurzame en ludieke mobiliteitsacties in uw organisatie. Acties die bijdragen aan het verminderen van autogebruik tijdens spitsmomenten, het stimuleren van het fietsgebruik, het besparen van kosten en voor een betere gezondheid van uw medewerkers..

Wat zijn de voorwaarden?
Er zijn 5 E-bikes beschikbaar voor leden van MKB Twente.
Je kan maximaal 2 maanden de E-bike uitproberen, hierna zal een korte evaluatie plaatsvinden.
Na afloop ontvang je via MKB Twente vrijblijvend een aantrekkelijk plan voor de aanschaf of lease van elektrische fietsen voor uw bedrijf.
Bij interesse in deze actie, stuur MKB Twente dan een mail met uw gegevens en dan neemt Laura contact met je op.
In dit geval kun je mailen naar: secretariaat@wordpress-802619-4310478.cloudwaysapps.com of bellen naar: 06 38 32 27 05

Wees snel want op is op!

 

Heb je vragen?

Contact opnemen