Anne te Koppele|di, 27 juni 2023|Algemeen

Lees in het volledige artikel van INN Twente hier meer over hoe het Netto Twents geluk, Bruto Twents geluk, de entreeopleiding en samenwerking met het O2 lab jou verder kan brengen. 

Dat was de vraag die iemand Albert van Winden stelde op een congres over organisatieverandering.
Hij vond dat een verrassende, goede vraag. Was hij wel elke dag bezig om zich af te vragen of dingen in de organisatie makkelijker, beter, duurzamer en aantrekkelijker konden worden? En als dat zo was, wat moet hij dan gaan doen en hoe dan?

Dit geldt niet alleen voor de producten of diensten die we leveren om relevant te blijven voor de markt, maar ook over het welzijn en welbevinden van onze medewerkers. Gaan zij met plezier naar ons bedrijf? En gaan ze fluitend naar huis? Zijn ze een ambassadeur voor mijn bedrijf? Vertellen ze met passie en trots op verjaardagen dat ze bij ons werken? En als dat niet zo is, wat ga ik daar dan aan doen? Want, iedereen die met plezier werkt, presteert ook beter.

Om als bedrijf beter te willen presteren, zijn veranderingen niet ongewoon. Veranderingen om de bedrijfsprocessen en de sfeer te verbeteren. Juist met de huidige krappe arbeidsmarkt is het nadenken over behoud van je personeel meer dan noodzakelijk. Vooral om de continuïteit van je bedrijf te kunnen garanderen. En daar hoort een permanente reorganisatie bij. Dus de vraag ‘Bij welke reorganisatie werk jij?’ ging volop leven bij Albert. Hij zou dan ook alle mkb’ers willen oproepen om te blijven innoveren en vernieuwen

De vraag: ‘Bij welke reorganisatie werk jij?’ biedt kansen voor elke mkb’er. Als MKB Twente wensen we je veel inspiratie. Bij vragen kan je ons altijd benaderen. Daar worden wij gelukkig van.

Heb je vragen?

Contact opnemen