Anne te Koppele|di, 27 juni 2023|Algemeen

Welkom: Fit20… fit in 20 minuten!

fit20 is een internationaal bedrijf. De eerste fit20 studio opende in 2009 in Nederland. Inmiddels hebben we meer dan 140 studio’s. Ook zijn er fit20 studio’s in België, Qatar, de UK, de USA, Nieuw Zeeland, Duitsland én wij verwachten in de nabije toekomst in nog meer landen studio’s te openen.
Fit20 ontving meerdere prijzen en nominaties, heeft een eigen opleiding voor haar franchiseondernemers en haar personal trainers, is een franchiseorganisatie, is bij een aantal multinationals dé in-house oplossing voor vitaliteit en fitheid van het personeel: fit20@work. Zo hebben Ahold, Randstad, Siemens, Yokogawa en Heerema een inpandige fit20 studio.
We zijn een mission driven company en daarbij horen een aantal essentiële waarden.

Maar wat is Fit20?
fit20 is een unieke manier om gezond en sterk te worden. We denken nog vaak dat om gezond te worden we ons op zijn minst een paar uur per week in het zweet moeten werken. fit20 laat zien dat dit ook anders kan. Bij fit20 train je namelijk maar 20 minuten per week. Heel makkelijk om als een vast moment in je week te plannen. Je traint altijd onder begeleiding. Je transpireert niet of nauwelijks. Omkleden of naderhand douchen is daarom niet nodig. Je hoeft geen cardio te doen. En je hebt snel en frequent ongelooflijk goed resultaat.

Contactgegevens
Bel Elena Oude Nijhuis (06-36466276)
of mail elenaoudenijhuis@fit20.nl
https://fit20hengelo.nl/alles-over-fit20/

Heb je vragen?

Contact opnemen