string(1) "0"

do, 30 november 2023
15:30
Zie programma

Kom kennis maken met Kleinbouw Twente tijdens het MKB ondernemerscafé op 30 november onder het genot van een hapje en een drankje.

Een kijkje in de toekomst….
Onlangs is Kleinbouw Twente verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Olieslagweg 106 in Enschede (voormalige pand van Aannemersbedrijf Siers). Hier hebben ze veel ruimte voor opslag van materialen, kantoren en er is een grote werkplaats met diverse machines. Hiermee zijn ze klaar voor de toekomst. Een toekomst waar steeds meer Prefab wordt gebouwd. In de werkplaats kunnen ze bijvoorbeeld complete uit- of aanbouwen, dakkapellen, wanden voor kantoren en zelfs complete woningen voor-fabriceren. Sneller en duurzamer (ver)bouwen met minder overlast, dat is het doel van Kleinbouw Twente.

Programma:
15:30 – Inloop
16:00 – Presentatie Kleinbouw Twente & pitches
ThermoSolutions
HAASheat
Samen 1 Twente
16:30 – Rondleiding & borrel

Adres:
Olieslagweg 106. 7521 JG Enschede

Over Kleinbouw Twente
Kleinbouw Twente is een aannemersbedrijf uit Enschede. Al meer dan 20 jaar zijn ze groot in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud in de regio Twente.
In 2002 begon Edwin Barneveld als kleine zelfstandige Kleinbouw Twente. Inmiddels is Kleinbouw Twente uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met 17 medewerkers. Ze zijn groot geworden dankzij hun brede praktijkkennis en passie voor het vak. Dat zie je terug in hun werk en medewerkers. Kleinere projecten zoals nieuwe kozijnen en isolerende maatregelen, maar vooral grotere verbouwingen zoals het uit- of aanbouwen van woningen, een dakopbouw maar ook de verbouwing van bedrijven en kantoren is de specialisatie van Kleinbouw Twente.  Ze hebben eigen tegelzetters en verzorgen installatiewerkzaamheden. Dat is uniek aan Kleinbouw Twente; ze hebben veel verschillende disciplines in huis waardoor een project van A tot Z kan worden uitgevoerd. Klanten hebben daarom één aanspreekpunt en kunnen we zo efficiënt mogelijk werken. Ze werken voor particulieren én zijn ook actief op de zakelijke markt, zoals renovatie- en onderhoudswerkzaamheden voor gemeenten en scholen. Daarnaast werken ze samen met diverse architecten, gaan ze elke dag voor kwaliteit en staat de klant staat centraal. Om dit te waarborgen is Kleinbouw Twente aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland.

Dit event zit vol

Heb je vragen?

Contact opnemen