string(1) "0"

do, 16 mei 2024
15:30

Duitsland, als een van onze meest gewaardeerde handelspartners, vervult een essentiële rol in de bloei van de Nederlandse export. Onze handel met Duitsland, steunend op een robuuste wederzijdse economische band, vormt een kernpilaar van onze economie.

Duitsland op nummer één

Met Duitsland aan de leiding als onze grootste afnemer van goederen en diensten, weerspiegelt deze dynamiek onze gezamenlijke toewijding aan het versterken van handelsbetrekkingen, het aanjagen van innovatie en het stimuleren van economische expansie.

Door actief deel te nemen aan onze bijeenkomst Buren met Ambitie, ontgrendel je cruciale inzichten om deze sleutelrelatie optimaal te benutten en jouw bedrijf op de Duitse markt te laten floreren.

Groeien in Duitsland?
Deze bijeenkomst is je kans om de mogelijkheden van Duitsland als exportmarkt te ontdekken en tegelijkertijd te netwerken met mede-ondernemers en experts in internationale handel. Hiermee open je de deur naar nieuwe groeikansen voor je onderneming op de Duitse markt.

We nodigen je uit om met ons mee te gaan op deze reis van grensoverschrijdende samenwerking en commercieel succes.

Voorprogramma

 • 15.30 ​Optioneel rondleiding door het bedrijf Schoneveld

Programma

 • 16.00-16.30 uur ​inloop
 • 16.30 uur​​ Welkom en openingswoord door onze gastheer
 • 16.45 uur ​​Keynote Jochem Wolthuis, Agro-food makelaar Duitsland
  Jochem zal boeiend vertellen over zijn grote ervaring met het werken met Duitsers en hoe je daarbij succesvol kan zijn. Hij is ook auteur van het boek Duitsland schept op, hierin staan tal van praktijkvoorbeelden hoe je als Nederlands bedrijf in de schappen van Duitse supermarkten en foodketens terecht kan komen.
 • 17.30 uur​​ Uitreiking boek Duitsland Schept op
 • ​​​Lichte maaltijd met  soep en broodjes
 • 18.30 – 19.30 uur​ vier verschillende workshops in vier verschillende ruimten
 • 19.30-20.30​ Netwerken op de minibeursvloer om met de overige workshophouders kennis te maken en uiteraard ook tussen bedrijven onderling te netwerken
 • 2030 uur.​​ E I N D E

Kies je Workshop

Tijdens de bijeenkomst kun je aanschuiven bij een van de workshops. Deze worden geleid door een expert in het zakendoen met Duitsland.

Je kunt je voorkeuren aangeven bij het opgeven voor deze bijeenkomst. Tijdens de netwerkborrel zijn alle experts aanwezig, zodat je ook de anderen kunt spreken.

Bekijk hier welke workshops er worden aangeboden

Aanmelden:

Iedereen met een interesse en ambitie in zaken doen in Duitsland is van harte welkom tijdens onze bijeenkomst

Buren met Ambitie: Duits-Nederlandse Samenwerking. Naast veel informatie over Duitsland ontmoet je andere exporterende ondernemers om mee te sparren.

Voor deze bijeenkomst vragen we een bijdrage voor de soep en broodjes van 10 Euro.

Meld je hier aan

Heb je vragen?

Contact opnemen